بایدها و نبایدهای بعداز ۴۰ سالگی

سؤالی که اغلب افراد از خود و دیگران می‌پرسند بایدها و نبایدهای بعد از ۴۰ سالگی یعنی چی؟

این مطلب را قبل از اینکه میانسالان و سالمندان بخوانند؛ باید اول زیر ۴۰ ساله ها بخوانند چرا که اغلب بیماری های بعد از چهل سالگی در اثر بی احتیاطی ها و ندانم کاری های دوران جوانیست.

واقعا” بایدها و نبایدهای بعد از ۴۰ سالگی یعنی چی؟

جوونتر ها لطفا” از زندگی تون لذت ببرید، کیف کنید، خوش یگذرونید و تا می تونید بخورید و بیاشامید اما افراط و تفریط نکنید. این جمله آه دلم رو بلند کرد جوری که تمام وجودم گر گرفت.

این رو گفتم تا نکنه شما هم وقتی هم سن و سال من شدید این جمله آه از نهادتون بلند کنه. تا مثل الان من بجای چهارتا جمله علمی نوشتن در مقاله؛ بشینید درد دل کنید.

من از کودکی عاشق کار کردن بودم. نه اینکه مادرم ازم می خواست. نه. خودم دوست داشتم کار کنم. اینو هم بگم وضع مالی خوبی هم نداشتیم. در اصل وضع مالی بدی داشتیم. پنج فرزند یتیم. یک مادر که در سی و اندی سالگی بیوه شده بود و همگی مدرسه می رفتیم با یک حقوق بخور و نمیر.

من کار کردن رو دوست داشتم ولی زیادی دوست داشتم. طوری که اگر یک روز بیکار می شدم خانواده از دستم عاصی می شدن. در اصل تفریح من کار بود. نه بلد بودم رفیق داشته باشم نه بلد بودم تفریحی بجز کار کردن انجام بدم. بعضی روزها بچه های محل که منو توی کوچه می دیدند که بیکارم بهم می گفتن: دستگاه پول چاپ کنت خراب شده؟

پس یادتون باشه توی زندگی دوتا ت رو رعایت کنید: یکی تعادل یکی تنوع. اون هم در راستای اصول اخلاقی و درست. 

تمام این مواردی که گفتم دقیقا” چیزهایی هست که بایدها و نبایدهای بعداز چهل سالگی رو می سازه.

شما اگر توی دوران قبل از چهل سالگی درست رفتار کنید دامنه تفریح کردن، کارکردن، خوردن و ورزش کردنت حتی روابط زناشویی بهتر و دل چسب تر میشه و از دوران بعداز چهل سالگی بیشتر لذت می بری.

 بعد از ۴۰ سالگی چکار کنیم؟

در چهل سالگی عموما” انسان ها نسبت به قبل از آن محتاط تر و آرام تر می شوند که این را بعضی با اصطلاح بحران چهل سالی می شناسند.

برای عملکرد بهتر و صحیح تر، باید ابتدا مزاج خود را در این سن تشخیص داد. این را می توانید با تهیه دوره آموزش مزاج شناسی حرفه ای ما به خوبی و کاملا” دقیق آموزش ببینید.

اهمیت شناخت مزاج برای تمام افراد بسیار مهم و ضروریست چرا که در هر دوره سنی مزاج تحت تاثیر سن تغییراتی را دارد همچنین آب و هوای محل زندگی و فصل نیز بر مزاج انسان تاثیر گذار است.

تفاوت بایدها و نبایدهای بعد از ۴۰ سالگی با قبل از آن

  1. در دوران قبل از ۴۰ سالگی تمام اندام ها جوان تر و توان بیشتری برای فعالیت دارند. از طرفی فضولات و مواد تخمیر شده در بدن کمتر و بار اضافی روی اندام ها سبک تر است.

شما فرض کنید یک خودرو با هر مارک یا برندی را سوار هستید. در سالهای اول، خودرو قبراق و بدون خرج تراشی یا حداقل با کمترین هزینه، بهترین عملکرد خود را به شما ارائه می کند. اما همین خودرو بعد از چند سال کم کم نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری دارد.

این از اساسی ترین تفاوت های قبل و بعد از ۴۰ سالگی ست.

۲. قبل از ۴۰ سالگی بدن گرم تر و سوخت و ساز بیشتر است و نسبت به درهم خوری و افراط در غذا خوردن، کمتر عارضه ایی به بدن می رسد یا به قول بعضی از جوانان اهل غذا:

معده من سنگ رو هم آب میکنه 

۳. قبل از چهل سالگی؛ حرارت و گرما موجب حرکت، تکاپو و پر حرفی می شود که این خود یک مزیت و عاملی است برای در امان ماندن از افسردگی. در حالی که بعد از چهل سالگی افتادگی و تغییر مزاج موجب می شود انسان به صورت کاملا” ناخواسته به سمت افسردگی متمایل شود که سر منشاء اغلب بیماری هاست.

۴. قبل از چهل سالگی تعداد دفعات مجامعت و همبستری و شدت لذت از این کار بیشتر و با حرارت بیشتری انجام می شود که این خود موجبات تخلیه فضولات و سبکی بدن را رقم می زند. در بعد از ۴۰ سالگی به مرور کمتر و کمتر می شود. این خود نشانه ایی از ضعف و فرسودگی اعضاء است که متاسفانه برخی افراد اصرار بر تقویت این میل می کنند و موجب می شوند در سالمندی دچار بیماری هایی مانند پارکینسون و اختلال حافظه شوند.

برای آشنایی بیشتر با اصول روابط زناشویی و نحوه برخورد با همسر، می توانید آموزش روابط زناشویی براساس مزاج را تهیه و آموزش ببینید.

بایدها و نبایدهای بعد از ۴۰ سالگی کدامند؟

بایدها و نبایدهای بعد از 40 سالگی

تغییر عادات غلط با یک شیب ملایم و در طولانی مدت.

این امر سبب می شود علاوه بر حفظ روحیات و مراقبت از اعراض نفسانی که همان موارد اعصاب و هم و غم هستند، عادات به مرور عوض شوند بدون آنکه آسیبی به اندام وارد شود.

در طول چهل سال زندگی، بدن به اصول و رفتارهایی عادت کرده. اگر بخواهیم این عادات و رفتارها را به یکباره ترک کنیم سلامتی موجود هم از دست می رود. پس باید از داشته ها مراقبت کرد و ضعیف شده ها را تقویت و احیا کرد که با تغییر سبک زندگی این امر میسر می شود.

تغییر رژیم غذای با شیب ملایم

همانطور که به میانسالی و سالمندی نزدیک می شویم دندان ها فرسوده و از بین می روند. این از تدابیر سلامتی ست که خداوند به افراد مختلف فراخور مزاجشان به آنها عطا فرموده.

قطعا” سالم زندگی کردن و مراقبت از سلامتی طول عمر اعضاء تشکیل دهنده انسان را بیشتر می کند. این درحالیست که بعضی از مزاج ها با تمام مراقبت هایی که دارند باز هم برخی از اندام ها زودتر فرسوده یا از بین می روند مانند دندان ها.

از بین رفتن دندان ها شاید به این دلیل است که: گوارش دیگر توان هضم غذاهای سنگین و سخت هضم را ندارد؛ پس انسان باید با خوردن غذاهای سبک تر و لطیف تر، به سلامت ماندن خود کمک کنی.

با این توضیح و تفسیر می توان متوجه شد که تغییر رژیم غذایی به سمت و سوی دیگر باید برود.

 

افزایش رطوبت بخش هااستفاده از مکمل های غذایی

منظور از مکمل ها استفاده از داروها بصورت دمنوش یا قرص نیستند،

از آنجایی که کلیه ها وظیفه تامین و تنظیم رطوبات بدن را دارند و در سنین بالای چهل سال، اندام ها خصوصا” کلیه ها ضعیف می شوند. داروها برای کلیه های ضعیف مضر و آسیب زننده هستند.

بهتر است از غذاهای گرم به همراه ادویه هایی با طبع ملایم استفاده کرد.

خواب در میانسالی و سالمندی باید چگونه باشد؟

هرچند که خواب بین روز مضر است و می تواند موجب بیماری های مزمن شود. اما در بین روز خوابیدن به تقویت ارواح و قوا کمک می کند.

حرف آخر:

همانطور که کشاورزان در فصل بهار کشت می کنند و در تابستان برداشت و برای فصل پاییز و زمستان پس انداز می کنند. این شیوه زندگی کردن باید الگویی باشد برای برقراری سلامتی.

اگر ما در دوران جوانی مراقبت های اصولی و درستی را در زندگی پایه ریزی کنیم می توانیم در میانسالی و سالمندی بهتر زندگی کنیم اما:

حالا که به میانسالی یا سالمندی رسیده ایم با اصول صحیح زندگی ویژه این دوران آشنا شویم و آموزش ببینیم تا از همین مقدار سلامتی که در اختیار ماست به نحو احسن استفاده کنیم تا سلامتی از دست رفته بعضی از اندام ها را بدست آوریم.

آن دسته از عزیزانی که مایلند در جهت ارتقاء سلامت خود و والدین تاثیرگذار و مسمر ثمر باشند می توانند آموزش تدابیر میانسالی و سالمندی ما را تهیه و استفاده نمایند.

بیشتر بدانیم:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *